Bemutatkozás

ALAPÍTVÁNYUNKRÓL

BEMUTATKOZÁS

Alapítványunk nem rendelkezik nagy múlttal, viszont céljaink hosszú távúak. Fiatalos lendülettel, éjt-nappallá téve dolgozunk ezek megvalósításán. Csapatunk nem egy konkrét rászoruló megsegítésére törekszik, hanem célkitűzéseink olyan tág körben ölelik fel az arra rászorulókat, hogy abban minden támogató megtalálja az általa támogatni kívántat.  

Alapítványunk prioritása a rászoruló gyermekek megsegítése és a tehetséggondozás. Mint tudjuk, rengeteg hátrányos helyzetű család él ma a világon.

Egyre több az egyszülős család, ami szintén nem könnyíti meg a gyermekek megfelelő neveltetését. Nagyon sok kiemelkedően tehetséges gyermek van, aki hátrányos helyzeténél fogva nem kaphat lehetőséget szárnyainak kibontakoztatására. Szeretnénk esélyt és jövőt biztosítani minél több arra rászoruló gyermeknek. 

Mint tudjuk, rengeteg hátrányos helyzetű család él ma a világon. Egy ilyen családban nevelkedő gyermek sorsa szinte kilátástalan. Egyre több az egyszülős család, ami szintén nem könnyíti meg a gyermekek megfelelő neveltetését. Nagyon sok kiemelkedően tehetséges gyermek van, aki hátrányos helyzeténél fogva nem kaphat lehetőséget szárnyainak kibontakoztatására.

Szeretnénk esélyt és jövőt biztosítani minél több arra rászoruló gyermeknek. Emellett kulturális küldetésünket is kiemelt feladatnak tekintjük. Alapelveink egyike, hogy az ember lelkének egészséges fejlődése a kulturális nevelődésben teljesedik ki. Amellett, hogy az írás/olvasás és beszéd fejlesztésére hangsúlyt fektetünk, több zenei és kulturális programot tervezünk szakértők bevonásával.

AMIBEN SEGÍTÜNK

AZ ALAPÍTVÁNYUNK CÉLJA

  • esély és jövő biztosítása az arra rászorulóknak

  • a rászoruló gyermekek támogatása
  • tehetséges gyermekek tehetséggondozása
  • szociálisan elmaradott környezetben élők megsegítése
  • fogyatékos gyermekek és felnőttek támogatása
  • hajléktalanoknak indított programok keretében új élet lehetőségének feltárása a számukra
  • egészségügyi vizsgálatok, mérések végzése szakértők bevonásával
  • az egészséges életmód megismertetése
  • kulturális ismeretterjesztés, zenei nevelés

SOK-SOK "HÉTKÖZNAPI" CSODA

MOTIVÁCIÓ

Alapítványunk elnökasszonya családcentrikus szülők gyermeke. Szüleinek mindig a gyermekeik voltak az elsők. Ma már Ő is két gyermek édesanyja. Körül nézve a világban soha nem a gyengeségeket látja, hanem a mindig jelen lévő csodát, ez által tudja, hogy mindig van megoldás. Ezt az alapelvet követi alapítványunk is. Nem adjuk fel, mert tudjuk, hogy minden rosszban fellelhető a jó is és tudjuk: van megoldás, csak meg találni, hogy mi az.

860

Támogatott gyermek

45

Megszervezett rendezvény

1054

MUNKAÓRA SEGÍTSÉGNYÚJTÁSSAL

1239

Átadott ajándék